Over Klustips

Deze intenet-encyclopedia over klussen wordt geschreven door de gebruikers! Iedereen die deelneemt aan dit platform heeft de mogelijkheid klustips achter te laten. Klustips probeert zoveel mogelijk de juiste informatie te verstrekken, maar het kan wel een gebeuren dat er foutieve informatie verstrekt kan worden. Iedereen die zichzelf deskundig acht mag wijzigingen doorgeven, zodat dit kan worden aangepast. Dit wordt dan zo spoedig mogelijk gecorrigeerd op de pagina.

Waarom Klustips?

Ben je aan het klussen maar het lukt niet of wilje gaan klussen en je bent op zoek naar klustips? Klustips.nl heeft het haar groeiende aanbod een antwoord op een heleboel klusvragen. Aan de hand van verschillende stappen worden de klustips eenvoudig uitgelegd, zodat je gemakkelijk mee kan klussen. Om je een beetje op weg te helpen wordt de moeilijkheidsgraad van de klus bij iedere klustip weergegeven. Klustips.nl is een initiatief van Werkspot.nl en heeft als doel klussers bij te staan tijdens het klussen.

Dus Klustips.nl bestaat uit informatie over klussen?

Ja, alles wat met een klus te maken heeft (materialen, gereedschappen, handleiding en tips) is hier te vinden. Zo kun je gemakkelijk en snel de juiste informatie vinden en wordt doe-het-zelven een stuk prettiger.

Contact

088 937 5793
info@klustips.nl
Maandag- Vrijdag 8.30 - 17.30