Ultieme interieurklus voor de winter? Laat een gashaard installeren

Nadat we hebben genoten van een prachtige nazomer met veel zon en heerlijk warme dagen, is de herfst nu in volle gang. Het is buiten een stuk kouder en het wordt al vroeg donker. Hoewel dat misschien even omschakelen is, biedt deze periode van het jaar de gelegenheid bij uitstek om het binnenshuis sfeervol en knus te maken. Warmte speelt hierbij een belangrijke rol. Wil jij het verwarmen van je woning een nieuwe impuls geven? Dan is het een uitstekende optie om een inbouw gashaard te plaatsen. In dit artikel vertellen wij je meer over de voordelen, het plaatsen en onderhouden van deze eigentijdse warmtebron.

Genieten van het vuurzicht

Er is een passende inbouw gashaard te vinden voor iedere interieurstijl. Er zijn tal van varianten verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Daarom is het aan te raden om de haard in alle rust uit te kiezen. De eerste stap die daarbij komt kijken, is het kiezen van het vuurzicht. Je kijkt enkel vanaf de voorzijde naar het vuur bij een frontmodel. Maar je kunt ook de keuze maken voor een tweezijdig, driezijdig of volledig doorkijkbare gashaard. Met name de laatstgenoemde uitvoering is populair. Deze inbouw gashaard straalt naast warmte, een en al luxe uit. Dit model wordt veelvuldig in het midden van ruimtes geplaatst en dient op die manier als een fraaie roomdivider. Maar waar je ook voor kiest, de gashaard is hoe dan ook een fraaie eyecatcher.

Verrijking van je interieur

Ook qua merken onder de gashaarden heb je riante keuze. Wanneer je gaat voor optimaal digitaal bedieningsgemak gecombineerd met de vuurbeleving van echt houtvuur, zijn de Kalfire haarden het overwegen waard. Deze hoogwaardige gashaarden worden sinds 1981 geproduceerd door een Nederlands familiebedrijf. De moderne haarden bieden je alles wat je investering de moeite waard maakt. Een strak design, levensechte vlammen, een hoog rendement en optimaal gebruiksgemak. Een gashaard van Kalfire biedt altijd de perfecte vertaling van je persoonlijke smaak en is een verrijking van je interieur.

Optimale verbranding

Voor het inbouwen van een gashaard luidt de beste tip die we je kunnen geven, dat je dit het beste uit handen kunt geven aan een professioneel bedrijf. Om te beginnen, is het aan- of verleggen van gasleidingen een specialistische klus die om gecertificeerde vakmensen vraagt. Ook de verbouwingswerkzaamheden zijn beslist geen sinecure. Dezelfde experts kunnen de inbouw gashaard periodieke onderhoudsbeurten geven. Het is ook mogelijk om hier een onderhoudscontract voor af te sluiten. Op die manier ben je verzekerd van veilige en optimale verbranding waar je voor vele jaren plezier van hebt.

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *