steigerhout meubel

Toffe meubels die je zelf kunt maken

Wanneer je het leuk vindt om te doe-het-zelven, op zoek bent naar een tijdverdrijf, of heel graag nieuwe en leuke meubels in je huis neer wilt zetten, hebben we voor jou een handig lijstje gemaakt. Er zijn namelijk een heleboel verschillende, toffe meubels die je zelf kunt maken. Lijkt het jou wat om met zo’n project aan de slag te gaan? Lees dan onze tips voor meubels die je zelf kunt maken, kies er eentje, of laat je erdoor inspireren.

Een steigerhouten bureau

Steigerhout is de afgelopen jaren een stuk populairder geworden. Eén van de dingen die je er van kunt maken is een steigerhouten bureau. Er ontstaat dan een robuust bureau met een mooie, ruwe uitstraling. Ben je bang voor splinters? Dat is helemaal niet nodig, mits je jouw nieuwe bureau natuurlijk goed hebt geschuurd. Wil je wel zo’n bureau, maar wil je deze liever niet zelf maken Je kunt dan ook prima steigerhouten meubelen bestellen bij een verkoper.

Een pallet bed

Ontzettend hip, gemakkelijk te maken en bovendien heel erg goedkoop. We hebben het dan natuurlijk over een pallet bed. Vergis je echter niet, mooie en schone pallets zijn absoluut niet gratis en kunnen alsnog wel wat kosten bij de groothandel, maar vergeleken met een gloednieuw bed vallen de kosten altijd wel mee.

Een houten stoel

Wanneer je zelf een meubel wilt maken, maar niet zo behendig bent, is het een goed idee om met een houten stoel te beginnen. Dit is een van de makkelijkste meubels om zelf te maken, waar je bovendien nog veel van leert ook.

Bijzettafeltjes

Eén van de weinige dingen die makkelijker te maken zijn dan een stoel zijn bijzettafeltjes. Ben je echt een complete beginner? Probeer dan eerst eens een tafeltje in elkaar te zetten!

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *