kantoorinrichting

Tips om het interieur op kantoor een nieuwe uitstraling te geven

De medewerkers van veel bedrijven werken nog altijd vanuit huis. Want helaas is het aantal coronabesmettingen in Nederland nog altijd schrikbarend hoog. Maar dat biedt bedrijven wel een goede gelegenheid om de aankleding van hun kantoren een facelift te geven. Als alle werknemers straks weer terugkeren naar hun werkplek, kunnen zij een frisse start maken in een eigentijdse werkomgeving. Een fraaie uitstraling is natuurlijk ook belangrijk voor de (potentiële) klanten, relaties en andere mensen die op bezoek komen. Ben je op zoek naar inspiratie om jouw kantoor interieur een nieuwe uitstraling te geven? Lees dan snel verder.

Persoonlijke look-and-feel

Er zijn diverse factoren die een rol spelen bij het inrichten van stijlvolle kantoren en comfortabele werkplekken. Met duurzame en akoestische projectstoffering op de vloer, aansprekende kleuren op de muren en ergonomisch verantwoord kantoormeubilair leg je de basis. Maar het is ook belangrijk om je kantoor en de andere ruimtes van je bedrijf, een persoonlijke en herkenbare look-and-feel te geven. Je medewerkers brengen er dagelijks immers vele uren door en dan is het wel zo prettig om je in een sfeervolle omgeving te bevinden. Door je huisstijl en bedrijfsidentiteit te laten terugkomen in het interieur, maken zakenrelaties ook op die manier kennis met de missie van jouw organisatie. Kantoordesign in de vorm van interieurdrukwerk biedt je een eenvoudige manier om je imago te versterken.

Kantoor signing

Interieur signing biedt gevarieerde mogelijkheden om je kantoorinterieur een inspirerende en originele uitstraling te geven. Signing staat voor de vertaling van je bedrijfsidentiteit in tekst, beeld en logo’s. Het gaat dus om iedere vorm van visuele communicatie in je organisatie waarmee je personen wilt bereiken. Door je kantoor een nieuw uiterlijk te geven met signing borden, signing reclame of een andere vorm van interieur signing, zorg je voor een aangename omgeving en breng je tegelijkertijd je boodschap over. Dat kan met onder andere: muurstickers, airtex (textieldoek), wandbekleding, wandpanelen en het bedrukken van lampenkappen.

Eindeloze mogelijkheden

Wil je binnen jouw kantooromgeving een signaal afgeven aan medewerkers, klanten en bezoekers met bewegwijzering of aanwijzingsborden? Signing borden bieden hiervoor een prima methode. Die versterken je huisstijl én geven aan waar iemand zich in het bedrijfspand bevindt en hoe die een bepaalde plek bereikt. Bij een gedegen specialist in digitaal-drukwerk is het mogelijk om de borden in allerlei soorten en maten op uiteenlopende materialen, met diverse afwerktechnieken te laten maken. Ook voorzien de experts je van nuttige adviezen om de signing borden optimaal tot hun recht te laten komen.

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *