koeltechniek-klimaatbeheersing

Tip voor koel- en klimaatinstallaties: neem een specialist in de arm

Voor de producten van agrariërs en die van speciaalzaken zoals verswinkels, bakkerijen, slagerijen en traiteurs, is het belangrijk dat die in een optimale conditie worden bewaard. Want de juiste temperatuur is bepalend voor de houdbaarheid en kwaliteit van voedingsmiddelen. Ben je levensmiddelenproducent en zoek je een geschikte koeltechnische oplossing voor jouw producten? Op het gebied van koel- en vriessystemen heb je een brede keur aan mogelijkheden. Naast standaardinstallaties zijn er bij een specialist bovendien volop opties voor koel- en vriesinstallaties die specifiek worden ontworpen en gebouwd voor jouw product. Bij een expert op dit gebied ben je overigens ook voor onderhoud aan koeltechniek aan het juiste adres.

 

Maatwerk oplossingen

Bij de keuze voor de juiste koel- en vriescellen spelen verschillende factoren een rol. De praktische mogelijkheden, de snelheid waarmee producten dienen te worden terug-gekoeld, het budget en de wensen en eisen van de opdrachtgever, zijn bijvoorbeeld van belang. Ontwerpen voor koelinstallaties en vriessystemen op basis van maatwerk, sluiten naadloos aan op de uiteenlopende wensen van de opdrachtgever. Elk product en iedere ruimte vergen immers een andere aanpak. De beste installaties komen tot stand door een specialist op dit gebied een ontwerp voor nieuwbouw te laten ontwerpen en vervolgens te laten installeren. Daarnaast beantwoorden maatwerkoplossingen aan de wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid en milieu.

 

Gezonde leef- en werkomgeving

Ben je tevens op zoek naar de meest geschikte oplossing voor een aangenaam binnenklimaat? Het verwarmen, koelen, ontvochtigen of bevochtigen van specifieke ruimten valt onder de noemer van industriële klimaatbeheersing. Voor het bereiken van een gezonde en prettige leef- en werkomgeving zijn temperatuur, isolatie en ventilatie van belang. Ook op dit vakgebied biedt een specialist in koeltechniek, ventilatiesystemen en airconditioning maatwerkoplossingen. Duurzaamheid en besparing op energieverbruik hebben daarbij de bijzondere aandacht. Dat geeft de garantie voor bedrijfspanden, installaties, woningen en utiliteitsgebouwen die optimaal functioneren.

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.