Openhaard met kerstsfeer

Open haard voor de gezellige winterdagen

Open haard bij jou thuis

De winter staat weer voor deur. Dit is de ideale tijd om lekker de open haard aan te zetten om met de familie bij elkaar te zitten. Nu Sinterklaas weer uit het land is staat kerst weer voor de deur. Een open haard zal ideaal staan bij de versierde kerstboom. De open haard zal bijdragen aan een gezellige kerstsfeer in huis.

Verschillende soorten open haarden

Open haarden waar je uit kunt kiezen komen in verschillende soorten en maten. Naast de gewone houtkachels bestaan er ook andere oplossingen. Tegenwoordig bestaan er bijvoorbeeld ook een Dru gashaard, elektrische kachel, schouw en Jacobus kachel. Deze kachels zijn vaak vrijstaand te verkrijgen, maar deze kun je ook laten inbouwen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn op het gebied van open haarden? Bekijk dan eens het aanbod op de website van Haardenexpert. Je beschikt ook over de mogelijkheid om de open haarden fysiek te bekijken in de showroom! De haardenexpert biedt de mogelijkheid om in iedere woning een prachtige open haard te plaatsen.

Open haard aanschaffen

De prijzen per open haard kunnen sterk van elkaar verschillen. Dit heeft te maken met de verschillende type open haarden waar je uit kunt kiezen en of er al een rookkanaal in de woning aanwezig is. De meest gekozen typen haarden zijn gashaarden of houtkachels. Dit kunnen zowel vrijstaande kachels, inzethaarden of inbouwhaarden zijn. De verschillende typen van haarden kunnen van invloed zijn op de kosten. Benieuwd naar wat de kosten zijn voor de verschillende soorten open haarden? Bekijk dan eens de website van Haardenexpert.

Na de aanschaf

Mocht je een houtkachel aangeschaft hebben en nog op zoek zijn naar een mooie plek om het haardhout op te bergen? Bekijk dan de doe-het-zelf tips Klustips hoe je zelfstandig een afdak voor het haardhout bouwt.

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *