Stairz

Open traprenovatie zelf aanpakken of een specialist inschakelen?

Nu je veel aan huis gebonden bent, is het een uitstekend moment om de grotere klussen in je woning aan te pakken. Je kunt bijvoorbeeld de trap in de hal of de huiskamer een complete metamorfose geven. Trappen zijn namelijk niet langer alleen objecten die twee verdiepingen met elkaar verbinden; integendeel zelfs. Door je trap te voorzien van een geheel nieuwe uitstraling, maak je er een echte eyecatcher van. Als je een doorgewinterde klusser bent, dan kun je natuurlijk zelf je mouwen opstropen en aan de slag gaan. Echter, het renoveren van trappen vraagt wel om de nodige expertise, in het bijzonder bij open trappen. Daarom is het zeker de overweging waard om een specialist in de arm te nemen. Dit kan je niet alleen een hoop tijd, maar ook geld besparen.

 

Open trap als blikvanger

Met een enorme dosis vakkennis, een schat aan ervaring én goede service maakt Stairz Traprenovatie het verschil. Zo ook bij de renovatie van open trappen. Stairz voorziet je op dit gebied van diverse specialistische oplossingen. Namelijk: volledige renovatie of enkelzijdige renovatie. Veelal vormt een open trap de verbinding tussen de zolder en de eerste verdieping. In nieuwbouwhuizen worden open trappen ook steeds vaker toegepast om vanuit de woonkamer naar boven te gaan. Des te meer reden om van dit object een echte blikvanger te maken! Daarbij heeft een open trap diverse voordelige eigenschappen. Die oogt bijvoorbeeld enorm ruimtelijk en minder massief, omdat dit soort trappen geen stootborden heeft. Daarom kan er meer licht in huis naar binnen schijnen.

 

Duidelijk stappenplan

De specialisten van Stairz komen graag bij je langs om tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek alle mogelijkheden ter plaatse te laten zien. Ook vertelt een van de vakmensen je over het duidelijke stappenplan dat Stairz bij een traprenovatie open trap hanteert. Wat daar vanzelfsprekend als eerste bij aan bod komt, zijn de renovatiekosten. De prijs daarvan kan verrassend aantrekkelijk uitvallen. Spreekt traprenovatie voor een open trap door Stairz je aan? Dan is het tijd voor stap twee, namelijk het bepalen van een geschikte datum. Er wordt tevens met je besproken welke voorbereidingen er nodig zijn. Moeten de zijkanten van de trap bijvoorbeeld ook worden bekleed? Moeten de kraaklatten en oude vloerbedekking worden verwijderd? Net als het dichtmaken van een open trap – en het schilderen van de hal, de gang, het trapgat of de wangen – neemt Stairz ook die klussen graag voor haar rekening.

 

Twintig jaar garantie

Bij de volgende stap geef jij de officiële opdracht. Vervolgens ontvang je de bevestiging van de datum waarop de vakmensen aan de slag gaan, voorzien van al het benodigde materiaal. Het resultaat: een prachtige open trap die gezien mag worden én waar je weer jarenlang met veel plezier op- en af loopt! Een voordeel van het vakwerk van Stairz, is zeker ook de nazorg. Wanneer de vakkundige monteurs klaar zijn met de montage, ruimen zij alle rommel netjes op. Voordat ze vertrekken, voorzien ze je eerst van handige tips en tricks voor het gebruik van jouw trap. Niet voor niets krijg je maar liefst twintig jaar garantie. Je bent dus altijd verzekerd van perfecte kwaliteit!

 

 

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *