Tuin zomerklaar maken

Klussen in de tuin: De tuin klaarmaken voor de zonnige dagen!

Zo maak jij jouw tuin klaar voor de zonnige dagen!

Het mooie weer komt er weer aan! Dus dat betekent dat jij je tuin weer helemaal mag voorbereiden op vele gezellige dagen. Hier vind je enkele ideeën om je tuin net wat extra uitstraling te geven.

Een gezellige zithoek

Om te beginnen kan je je tuin aankleden met een mooie nieuwe loungeset. Hierdoor kan je lekker in de zon (en schaduw) vertoeven. Deze comfortabele tuin loungesets zijn daarbij duurzaam en kunnen wel wat hebben. Zo kan je extra lang genieten. Kies een design uit wat helemaal bij jouw tuin past.

Mooie, sfeervolle planten

Een tuin kan eigenlijk niet zonder planten. Deze geven een prachtige, zomerse uitstraling. Daarbij kan je het zelf zo gek maken als je wilt: kies je voor een gemetseld muurtje waar je planten in plaatst? Of doe je ze toch in stijlvolle bloembakken die je op diverse plekken neerzet? Je kunt ook kiezen voor planten die alle seizoenen meegaan, zo kan je elk jaar weer genieten van jouw flora.

Schaduwplan

Hoewel het heerlijk vertoeven kan zijn in de zomer, doe je er ook goed aan om diverse schaduwplekken te maken, mocht het toch net wat te warm zijn. Dit kan bijvoorbeeld met een moderne schaduwdoek die je boven de loungeset plaatst. Of je plaatst een handig zonnescherm die je met gemak weer opbergt als de zon weg is.

Leuke accessoires die het plaatje afmaken

Om de tuin nog meer op te vallen kies je natuurlijk de leukste accessoires uit. In de winkels kan je veel voorbeelden van wat nou de laatste trends zijn. Je kunt leuke vintage decoraties plaatsen om het geheel wat ouder te laten ogen. Of je gaat juist voor moderne producten. En vergeet vooral de barbecue niet klaar te zetten voor het lekkere eten!

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *