Buffetkast van mangohout 100 cm

Een goede kast van mangohout vind je bij De Meubel Importeur

Ben je op zoek naar de perfecte kast, maar voel je je overweldigd door de enorme keuze in meubelwinkels? Maak je geen zorgen, want wij van Klustips helpen je graag: ons team beveelt de kasten van De Meubel Importeur aan. Of je nu interesse hebt in een stijlvolle buffetkast, een trendy boekenkast of een praktisch nachtkastje, De Meubel Importeur heeft het allemaal. En zoek je een ander specifiek meubelstuk, zoals een zwarte mangohouten salontafel? Ook dan kun je bij De Meubel Importeur terecht. Lees verder in dit artikel, waarin we je alles vertellen over de bijzondere collectie van De Meubel Importeur.

Wat voor kasten worden er bij De Meubel Importeur verkocht?

  • Boekenkasten;
  • Vakkenkasten;
  • Nachtkastjes;
  • Buffetkasten;
  • Wandrekken;
  • Vitrinekasten.

Van wat voor hout worden de kasten van De Meubel Importeur gemaakt?

Alle kasten in het assortiment van De Meubel Importeur worden gemaakt van hoogwaardig mangohout. Dit exotische hardhout is herkenbaar aan diepe kleurvariaties, unieke nerfpatronen en karakteristieke knoesten en zaagsporen. Omdat mangohout een bijproduct van de fruitteelt is, is het een ecologisch verantwoorde, duurzame houtsoort. En hoewel het een restproduct is, is de kwaliteit van het hout geweldig. In veel Aziatische landen wordt mangohout zelfs beschouwd als een teken van luxe en welvaart.

 

Wat maakt De Meubel Importeur zo’n goede meubelwinkel?

De Meubel Importeur biedt een divers aanbod van kasten, waaronder vitrine-, buffet- en boekenkasten. Ook vind je er andere meubels, zoals een eetkamerbank of een eettafel met een Deens ovaalvorm.

De Meubel Importeur verzorgt leveringen door heel Nederland, Vlaanderen en zelfs in de Duitse grensregio. Zoek je een goedkoop meubelstuk? Bekijk dan de Super Sale voor hoge kortingen! Bezoek vandaag nog de website van De Meubel Importeur en vind jouw perfecte kast

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.