De trap mooi en duurzaam renoveren? Kies voor PVC

Je kinderen die holderdebolder naar beneden denderen, even snel naar boven rennen om iets te pakken. Is dit ook herkenbaar voor je? Van alle loopruimten die zich in je woning bevinden, heeft de trap het misschien wel het zwaarste te verduren. Vertoont de trap bij jou thuis ook behoorlijke gebruikerssporen en is het tijd voor een opknapbeurt? Dan is het aan te raden om de traptreden te laten bekleden met een materiaalsoort die niet alleen mooi is, maar ook prima tegen een stootje kan én geluiddempend werkt. Daarom is het handig om kennis te maken met PVC overzettreden. Dit materiaal kent tal van voordelen. PVC is veilig, slijtvast, eenvoudig schoon te houden en zacht aan je voeten en oren.

 

Duurzaam en slijtvast

PVC is de afkorting van polyvinylchloride en is een van de meest gebruikte kunststoffen. PVC is eenvoudig te bewerken en wordt veelvuldig toegepast ter vervanging van onder meer beton en hout. Daarom is het ook voor traprenovatie een veel gebruikt materiaal, niet in de laatste plaats omdat het materiaal duurzaam is en tal van mogelijkheden biedt. PVC is verkrijgbaar in verschillende designs, zoals een houtprint of een marmeren print. Daar komt bij dat het vrij stevig is en uitstekend bestand is tegen stoten en krassen. Als je de trap bij je thuis laat renoveren met PVC, heb je dus jarenlang plezier van een object dat er prachtig uitziet en lang meegaat.

 

Fraaie blikvanger

Bijkomend voordeel van PVC is dat er prachtige oplossingen mogelijk zijn voor zowel een open trap renovatie als renovatie bij dichte trappen. Waar de open trap voorheen was bedoeld als verbinding tussen de eerste etage en de zolderverdieping, zien we die tegenwoordig ook vaak in de huiskamer. Reden te meer om er een echte blikvanger van te maken wat natuurlijk ook geldt voor de trap in de hal. De landelijk opererende expert Stairz weet er alles van. Deze specialist dankt zijn goede naam aan de uitmuntende kwaliteit en de verrassend aantrekkelijke tarieven voor traprenovatie. Je ontvangt maar liefst twintig jaar garantie op het vakwerk. Ook bent bij Stairz aan het juiste adres voor bijpassende trapleuningen en sfeervolle accentverlichting.

1 Opmerking

  • Paul

    Dank voor de tips!

  • Schrijf een opmerking

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *