Vraag hulp aan je vrienden:

Tips voor in de garage


Uit Klusopedia

Ga naar: navigatie, zoeken

Inhoud

Tips voor in de garage

Niet iedereen heeft er een, maar de ruimte die ooit bedoeld was als slaapkamer van de auto wordt steeds diverser gebruikt. De een gebruikt het vooral als handig opslaghok, terwijl de ander er dagen doorbrengt om te knutselen aan zijn of haar favoriete hobby. Omdat er veel gedaan kan worden met en in de garage vind je op deze pagina de beste tips over vanalles dat je terug kan vinden in de garage. Of je nu wilt weten op wat voor manier je je gereedschap het beste kan ordenen of hoe je een fietsband moet plakken, je vindt het hier.

Klustip uitgelicht

Opbergwand grage maken

Om al je tuingereedschap te ordenen in de schuur of garage is een opbergwand erg handig. Onderstaande klustip omschrijft hoe je een handige opbergwand kunt maken, die je naar eigen wensen kunt indelen.

Stap voor stap een opbergwand voor je garage maken

Stap 1: Plaats opbergwand bepalen

  • Deze klustip gaat uit van een garage van 2,50m hoog. Plaats de vier staanders (max. 1,20m uit elkaar) met een waterpas op de gewenste positie en zet ze vast aan de muur met behulp van spijkerpluggen.

Stap 2: Underlaymentplaat bevestigen

  • Bevestig de underlaymentplaat van de opbergwand tegen de staanders met lijm en schroeven. Controleer met de waterpas of de plaat loodrecht bevestigd is.

Stap 3: Plaatlatten bevestigen

  • Lijm en schroef de plaatlatten op de underlaymentplaat. De eerste lat dient op 2,1 cm afstand van de vloer geplaatst te worden. De ruimte tussen de latten behoort 7,1 cm te zijn.
  • Gebruik bij het bevestigen van de latten een waterpas. Tip bij het bevestigen van de plaatlatten: Maak van een stuk resthout een mal van 7,1 cm om bij het bevestigen tussen de latten te leggen.

Lees meer..

Veel bekeken klustips

De ene klus is populairder dan de andere. Zo geldt dat ook voor onze klustips. Hieronder vind je een aantal veel bekeken klustips.

1. Katten verjagen 6. Zilvervisjes en papiervisjes bestrijden
2. Vogelhuisje maken 7. Mieren bestrijden
3. Tuinpergola maken 8. Laminaat leggen
4. Terras met klinkers leggen 9. Steigerhouten bank maken
5. Gras zaaien 10. Schutting plaatsen

Nieuwe klustips

Afbeelding uitgelicht

Garage.jpg

Een garage wordt vaak gebruikt als opslagplaats voor allerlei spullen. Handig, maar ook verstandig om met behulp van een aantal handige tips de spullen net wat efficienter neer te zetten.

Wist je dat?

- Een handige indeling voor al je spullen nog niet zo makkelijk is. Hieronder vind je een veel voorkomende variant om je spullen handig op te bergen.

- Tuinmateriaal kan het beste geplaatst in stellingkasten waarin haken zijn bevestigt. Vaak neemt dit soort gereedschap veel ruimte in, wat op deze manier beperkt wordt.

- Het doe-het-zelf gereedschap wordt vaak geplaatst op of rondom het werkblad. Op deze manier heb je het niet alleen altijd bij de hand, je kan het ook weer makkelijk terugvinden. Overigens kan je het natuurlijk ook gewoon in een gereedschapskist stoppen.

- Tot slot wordt de bijkeuken over het algemeen gebruikt voor kleine huishoudelijke apparaten. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de stofzuiger of het strijkijzer en strijkplank. Ook schoonmaakmiddelen of bijvoorbeeld de was kan prima geplaatst worden in deze tussenruimte.

Tips voor in de garage

Overzicht van alles tips voor klussen in de garage ;

1. Achterband vervangen 4. Fiets ophangen
2. Auto winterklaar maken 5. Fietsband plakken
3. Elektrische garagedeur plaatsen 6. Opbergwand garage maken

Blogartikel

Op de blog van Klustips.nl vertellen we over de allerlaatste trends op klusgebied. Over wat je absoluut niet mag missen wanneer je de slaapkamer gaat aanpakken. Over de beste bespaartips voor je woning. En over wat je allemaal zou moeten doen om veilig aan het klussen te gaan. Mis niets van de laatste ontwikkelingen met de blog van Klustips.nl. Hieronder vind je alvast een voorproefje;

Materiaal verhuur voor bouw en klussen kan goedkoper

Materiaal inhuren om een klus te klaren lijkt heel simpel. Dat is ook zo als het niet uitmaakt wat het kost. Men kijkt even op het internet naar wie kan leveren wat men zoekt en rijdt dan naar de bekende verhuurders. Onderzoek van Slimhuren wijst echter uit dat de Nederlander gemiddeld 30% teveel aan huurkosten voor materiaal betaalt. De oorzaak hiervan is aan de ene kant dat de klusser zich nauwelijks de tijd gunt om tot een goede vergelijking te komen. Aan de andere kant zijn prijzen via het internet nog steeds slecht te vinden en al helemaal slecht te vergelijken. Met de website www.slimhuren.nl kan die vergelijking nu wel worden gemaakt en kan een huurder een goede afweging maken tussen prijs en kwaliteit zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn.

Lees meer…

Andere themapagina's

Op Klustips zijn er nog een heleboel andere klustips te vinden. Hier vind je de andere themapagina's van Klustips.nl, zodat je eenvoudig vind waar je naar op zoek bent.

Waardering: 2.0/5 (16 maal gestemd)blog comments powered by Disqus
Persoonlijke instellingen
Naamruimten
Varianten
Handelingen
Menu
Hulpmiddelen