Vraag hulp aan je vrienden:

Klusopedia:Algemeen voorbehoud


Uit Klusopedia

Ga naar: navigatie, zoeken

Achtung-orange.svg.png   Er is geen garantie aangaande de juistheid van de artikelen

Deze internet-encyclopedia over klussen wordt uiteindelijk geschreven door het publiek. Hoewel vrijwel iedereen die deelneemt ernstig probeert correcte informatie te verstrekken kan er wat dat betreft geen garantie gegeven worden. Iedereen die zichzelf kennelijk deskundig acht, mag wijzigingen in de tekst aanbrengen. Wel zal een duidelijke fout in het algemeen andere deelnemers betrekkelijk snel opvallen en worden gecorrigeerd. Zoals de ervaring van de deelnemers leert, is de tendens dat artikelen steeds uitgebreider en juister worden; incidenteel zal een terugval kunnen voorkomen.
Het is dan ook verstandig om naast deze encyclopedie ook andere naslagwerken of specialistische boeken te raadplegen. .

Nuvola apps edu languages.svg.png   Ziet u een onjuistheid?

Als u meent een fout te bespeuren, staat het u vrij die - als u zeker bent - zelf meteen te verbeteren, of -als u niet zover wilt gaan- een opmerking hierover te maken op de overlegpagina die bij iedere pagina hoort. We willen u ook van harte aanmoedigen dit te doen.

Symbol declined.svg.png   Aansprakelijkheid

De vrijwilligers die deze encyclopedie schrijven (en dat is het publiek, dus ook uzelf), de moderatoren en de eigenaren van de domeinnaam www.klustips.nl aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de gegeven informatie. Ze kunnen zelfs niet garanderen dat de auteurs zorgvuldigheid hebben betracht bij het formuleren van de artikelen. Gebruik van de informatie is geheel vrij, maar wel voor eigen risico.
Er zijn gebruikers (moderators) die extra mogelijkheden op technisch niveau hebben op deze website, zoals het verwijderen van pagina's, beveiligen van pagina's en het ontnemen van schrijfrechten aan gebruikers. Dit zijn mogelijkheden die gewone gebruikers niet hebben. Deze groep van vrijwilligers zijn niet de webmasters maar eerder de conciërges van Klustips. Het is een uitvoerende functie, moderatoren kunnen op geen enkel vlak aansprakelijk gesteld worden. 
Op juridisch vlak is de Wikimedia Foundation verantwoordelijk. Als er volgens u een probleem is, neem dan eerst informeel contact met ons op via 'info AT klustips PUNT nl' om het probleem kenbaar te maken en te zoeken naar een oplossing.

Soupçon de copyright.png   Auteursrecht 

Het is niet toegestaan content toe te voegen waarop een copyright berust. Content waarop een copyright berust zal op aanvraag worden verwijderd.
Indien u een stuk ziet dat is overgenomen van elders, zonder toestemming van de auteursrechthebbende, meld het dan of verander de tekst zelf. De gebruiker van Klustips.nl is zelf verantwoordelijk om hierop te letten.Vermeld a.u.b. wel in de bewerkingssamenvatting de reden van de verandering c.q. verwijdering.
Klustips.nl stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade voortvloeiend uit de informatie op deze website.

   


Persoonlijke instellingen
Naamruimten
Varianten
Handelingen
Menu
Hulpmiddelen