Vraag hulp aan je vrienden:

Hoofdpagina


Uit Klusopedia

Ga naar: navigatie, zoeken


Inhoud

Welkom bij Klustips.nl!

Hieronder vind je onze nieuwe themapagina's. Zo kunnen we je nog beter helpen bij je klussen en vind jij nog beter waar je naar op zoek bent.

Klustipsvoorbuiten.jpg Klusseninhuis1.jpg Schoonmaaktips.jpg
Klussenalgemeen1.jpg Energiebesparen2.jpg Meubelosmalken.png
Ongedierte.png Veiligheidhuis.jpg Tipsgarage.pngBoor icoon.jpg
Populaire klussen

Schroef icoon.jpg
Nieuwe klustips

Lente.png
Klustips voor in de tuin
Ben je aan het klussen maar het lukt niet of wil je gaan klussen en je bent op zoek naar klustips? Klustips.nl heeft het haar groeiende aanbod een antwoord op een heleboel klusvragen.
Aan de hand van verschillende stappen worden de klustips eenvoudig uitgelegd, zodat je gemakkelijk mee kan klussen. Om je een beetje op weg te helpen wordt de moeilijkheidsgraad van de klus bij iedere klustip weergegeven.
Zo zie je direct of je de klus eenvoudig zelf kan doen of dat het wellicht verstandiger is om de hulp van een vakman in te schakelen.
Hieronder zie je de voorbeelden van hoe de verschillende niveau's worden weergegeven bij de diverse klustips.


     Makkelijk.png Lastig.png Moelijk.png


Het streven is om het aanbod klustips op Klustips.nl te laten toenemen, zodat we je kunnen blijven bijstaan bij een groeiend aantal soorten klussen.
Mocht het gebeuren dat je een hebt klustip die nog niet te vinden is op de website, dan kan je deze eenvoudig toevoegen via www.ikhebeenklustip.nl.
Op deze manier proberen we samen om klussers bij iedere klus van tips te kunnen voorzien.

Kijk verder op onze blog voor leuke weetjes, inspiratie of interessante ontwikkelingen op het gebied van klussen in en om het huis.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten
Varianten
Handelingen
Menu
Hulpmiddelen